dyno results
06-26-2019, (Subject: dyno results ) 
Post: #1
dyno results
im in the process of buying a 2016 kw t680 with 376,xxx miles. Cummins ISX15 2350 450HP. I did an inspection as well as I could in the way that the rawze book said and major items checked out fine so I took the truck to inland Kenworth for the full dyno. I was told that it would take a day or two to finish the dyno since they were busy so I just left the truck and picked it up when it was ready.

the result were

"perform full dyno. no check engine lights or warning lights became active. the engine oil pressure at idle was at 30psi and at 1300rpm 32mph the oil pressure was at 42psi. the blow by at idle was at 0" and at 1300rpms 32mph reached to 3". the fan engaged at different times while the unit was running but it never went over 220 degrees. the unit did not overheat. the boost pressure climbed to 35psi."

Im not too sure but it seems a bit off that the blowby at idle being 0 seems almost too good to be true. The tech who performed the test also didnt have the rpm set up so I cant see the torque figures. I paid 569 to have it done, is that a big enough concern that I should go back and ask them to re do it?

https://imgur.com/a/HjWrETs

this is an image of the dyno results


Attached File(s)Image(s)
./uploads/201906/post_4407_1561529895_5d5f716eda1c21da5f19a7482f6721bf.jpg
replyreply


Messages In This Thread
dyno results - Scuderia - 06-26-2019
RE: dyno results - Scuderia - 06-26-2019,
RE: dyno results - Rawze - 06-26-2019,
RE: dyno results - Hammerhead - 06-27-2019,
RE: dyno results - Scuderia - 06-26-2019,
RE: dyno results - redbeard - 06-26-2019,




  
  
Theme by MyBB Addict
Contact Us | Rawze.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication