Turn signal issues
09-22-2022, (Subject: Turn signal issues ) 
Post: #1
Turn signal issues
I have a 2007 Freightliner Columbia with a 14L 60 series detroit. My problem is when my headlamps are on both of my turn signal indicators are illuminated. The right signal works properly when switched on however the left signal looks as if its going to work but doesnt and no left signals for the truck or trailer activate. Now when the headlamps are off and just the markers are on the left signal works as it should. My fuses are all good. I borrowed a instrument panel fromnone of my other identical trucks and the problem stayed with the truck so Ive ruled out the instrument panel as the problem. Anyone ever have this issue?
replyreply
09-22-2022, (Subject: Turn signal issues ) 
Post: #2
RE: Turn signal issues
Had a Pete with the same complaint about 2 weeks ago. Ended up being wires on the hood harness rubbed the frame and were shorting out on it. May need to start checking in that area. I’ve also seen bulbs cause issues like this.
replyreply
09-23-2022, (Subject: Turn signal issues ) 
Post: #3
RE: Turn signal issues
Forgot to mention i changed every single turn sign bulb with brand new ones. I will start checking wires in the morning. Thank you.
replyreply
09-23-2022, (Subject: Turn signal issues ) 
Post: #4
RE: Turn signal issues
bad or weak ground connection to the back can do it too.


User's Signature: ->: What I post is just my own thoughts and Opinions! --- I AM Full Of S__T!.
replyreply




NOTE: Rawze.com is not affiliated, nor endorses any of the google ads that are displayed on this website.
  
  
Theme by MyBB Addict
Contact Us | Rawze.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication