Instrument cluster
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #1
Instrument cluster
About a week ago my j1939 connecter stopped reporting to my elog. If i plug in a nexis iq it does not respond to that either.

Now my issue is none of my gauges do a sweep when i turn the key on. The only thing that turns on is the stereo, hvac. All marker lights work. Headlights do not turn on. The hazards turn on when i turn the key on. Brake lights do not activate from pedal even though relay clicks. Throttle responds to input.

Truck is a 2016 kenworth w900
replyreply
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #2
RE: Instrument cluster
Update pulled cecu fuses because f$%k the cab controller and now i am back to no city horn, jakebrake, j1939 power
replyreply
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #3
RE: Instrument cluster
All switches are responsive now, my cab light were locked on so i pulling fuses to get those off and decided to pull cecu. Now everything is back to prior to its seizure
replyreply
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #4
RE: Instrument cluster
Kw cab controller is known to throw fits from time to time.. I'm my 660 I used to know what 3 fuses I had to pull to get it to reset. If you didn't pull all 3 ya was chasing ya tail.
replyreply
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #5
RE: Instrument cluster
this may help: http://rawze.com/forums/showthread.php?t...28#pid1628

it solves many a issue with petes and KW's with regard to having various electrical issues.


User's Signature: ->: What I post is just my own thoughts and Opinions! --- I AM Full Of S__T!.
replyreply
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #6
RE: Instrument cluster
I read trough the thread. I have had the truck sit for about 3 days without batteries hooked up and my jake never came back. I think the cecu is going out and various pieces are shorting out over time.
replyreply
01-24-2021, (Subject: Instrument cluster ) 
Post: #7
RE: Instrument cluster
I also forgot to mention that my cab lights do not turn on when i open the door. A setting i wanted but not from whatever is going on.
replyreply





  
  
Theme by MyBB Addict
Contact Us | Rawze.com | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication